De shop voor uw wielerkleding

Alle wielerkleding voorradig
Het maakt niet uit of u begint met fietsen of een ervaren fietser bent. In onze webwinkel op de site sport44.com of in onze winkel vindt u complete sets wielerkleding. Alle bekende merken zijn voorradig en voor u gesorteerd op prijs en kwaliteit. Daarnaast vindt u in onze outlet aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen. Er komt nog best wat kijken voor een volledige set kleding. U vindt alles bij ons, van gewone sokjes voor de zomermaanden, maar ook thermische sokjes voor de winter, tot aan regen- en winterjacks. Shirts met korte en lange mouwen, handschoenen, schoenen, overschoenen, noem maar op, u ziet het bij ons.

U kunt uiteraard zelf een complete set samenstellen uit ons assortiment, maar wij hebben ook complete sets in de aanbieding. Wij adviseren u graag over de voor uw gebruik beste wielerkleding. Bij een bezoek aan onze winkel kunt u alle kleding passen en voelen of het gekozen product het gewenste comfort biedt. Een overzicht van de merken en modellen en ook de aanbiedingen vindt u op onze site sport44.com.

Wij voeren een heel breed assortiment van alle bekende merken. U kunt onze winkel in Vorden van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag bezoeken. Ook bestellingen kunt u in die periode bij ons afhalen en afrekenen. Ten slotte bieden wij ook nog: 14 dagen niet goed? Geld terug!