Dit is past een motivatiestoot!

Ik ben al een paar maanden bezig om te beginnen met sporten. Zo lang, ja zo lang. Het lukt mij gewoon niet om de motivatie te vinden om te gaan sporten. Ik heb mijzelf al opgegeven bij de sportschool, en ben er wel een aantal keer al naar toe geweest.

Snel zweten
Ik ben best wat kilo’s te zwaar. Heel vervelend natuurlijk, maar ik probeer er tenminste iets aan te doen. Nu vind ik het best wel lastig dat er allemaal van die afgetrainde lijven door de sportschool lopen. Ik voel mij er minder bij en zelfs een beetje genant dat ik er niet zo uitzie. Daarnaast zweet ik ook heel snel door mijn overgewicht. Het sporten zelf is geen probleem maar ik voel mij gewoon ongemakkelijk bij andere mensen.

Uiterlijk
Ik besloot dat om net zo te zijn als al die afgetrainde lijven, ik mij zelf gewoon zo moest voelen. Ik dacht dat ik dit proces wel kon bevorderen door wat nieuwe kleding voor mezelf te kopen. Ik keek een tijdje rond op verschillende webwinkels, want dat is wel zo makkelijk natuurlijk, maar ik wilde echte kleding voor de fitness. Toen kwam ik op Gorillawear.com, een site die allerlei sportkleding verkoopt. Ik kwam al snel op wat leuke kledingstukken waarvan van veel werd gezegd dat ze goed helpen om het zweten minder aangenaam te maken. Ik besloot het te bestellen.

De levering van gorillawear.com was erg snel en de kleding paste bijna allemaal perfect. Toen ik weer ging sporten voelde ik me een stuk zelfverzekerder en ik ga nu (met plezier) twee tot drie keer per week sporten. Wat een beetje kleding al niet kan doen!